On the 3rd floor, the previous narrow and dark entrance receives now natural light from a translucent wall in polycarbonate and Dinesen wood, working as a playfull shelving system from inside of the bedroom. The space in the rooms were optimized with a system of built-in wardrobes that fulfills the client's storage need and allows a clean circulation. The built-ins and translucent were designed and built in connection with the stairs, also in Dinesen wood, leading to the 4th floor.

Upstairs were placed the social areas with a living room integrated with a dining and kitchen area. The kitchen and dining space were optimized through a L shaped system of cabinets working as a colored functional niche, making a statement while visually connecting the rooms.

On the 3rd floor, the previous narrow and dark entrance receives now natural light from a translucent wall in polycarbonate and Dinesen wood, working as a playfull shelving system from inside of the bedroom. The space in the rooms were optimized with a system of built-in wardrobes that fulfills the client's storage need and allows a clean circulation. The built-ins and translucent were designed and built in connection with the stairs, also in Dinesen wood, leading to the 4th floor.

Upstairs were placed the social areas with a living room integrated with a dining and kitchen area. The kitchen and dining space were optimized through a L shaped system of cabinets working as a colored functional niche, making a statement while visually connecting the rooms.

Bjelkes Allé Apartment

Located in the heart of the exciting and multicultural Copenhagen neighbourhood, Nørrebro, two small apartments in different levels were converted into one single unit. The solutions were thought to maximize the spaces and keep it efficient and aesthetically clean. The floors were divided into private and social zones, allowing flexibility for future needs.

Typology

Location

Timeline

Project size

Residential, Interior

Copenhagen

2021

70 sqm